donderdag 1 april 2010

Sla! BEROER!

In een zee van opspattend schuim ontstaat daar plots D.R.I.E.S.! Een vochtige GIGANT van onstuimigheid en passie. Niet heupwiegend maar BLIKSEMEND schokkend met zijn hele LIJF knalt hij door straten en knettert hij over pleinen. Vrouw en kind, man, moeder ALLEN vallen in katzwijm, drie keer over, door zijn SPASTISCHE genialiteit. Denk aan Hans Teeuwen op zijn BEESTACHTIGST, maar dan op speed en MAAL DUIZEND MILJARD!

D.R.I.E.S. knijpt de katjes in het donker EN OVERDAG, zuigt de nectar uit de levensbloem en ZELFS DAN IS HIJ NIET VOLDAAN! Als een stortende trombose, een GUTSEND, GEISEREND ADER'KEN raast hij voort, en een gesloten deur zal hem nooit stoppen. BLOOTSVOETS de scherven door van het raam waarlangs hij HOOFD eerst naar binnen is GEVLOGEN, laat hij zich door niets van zijn stuk brengen.

En dat allemaal om te dingen naar de hand van één vrouw!

1 opmerking:

 1. Anoniem2:27 p.m.

  Schrijft u dan niets over het drama dat uw goede viend Benno B. heeft moeten ondergaan tijdens zijn lezing aan de Antwerpse universiteit. Zijn wereld ligt in deugen en desondanks vind ik geen woordje van steun of medeleven op uw weblog.

  Steek hem gauw een hart onder de riem.
  Groetjes
  Den hally

  BeantwoordenVerwijderen